Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Бургии и Секачи

Бургии и Секачи
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: ∅ 1,5-6,5 mm, на 0,5mm, полирани и острени под агол 118°, со по..
199 ден.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во помеки метали како и дрво, пластика и плек..
190 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
60 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
70 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅14x46..
415 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
120 ден.
Главни технички параметри: 10*200mm, карбиден врв од SK  челик, кален со тврдина ..
110 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅18x46..
526 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
30 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅6x260..
185 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
110 ден.
Наменети за дупчење во природно тврдо и меко дрво, дрвени табли, фина и груба иверица.Технички парам..
470 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
69 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅10x260mm ..
195 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралната ..
139 ден.
Бургија за дупчење во бетон, цигла, камен, керамика, мермер и др. Карбидните остри врвови и спирална..
215 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅8x26..
190 ден.
Loading...
Loading...
Loading...