Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ѕидарски Бургии

Ѕидарски Бургии
Прикажи:
Подреди по:
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
30 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
35 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
40 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
45 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
70 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
60 ден.
Главни технички параметри: 10*120mm, карбиден врв од SK  челик, кален со тв..
85 ден.
Главни технички параметри: 10*200mm, карбиден врв од SK  челик, кален со тврдина ..
110 ден.
Главни технички параметри: 12*200mm, карбиден врв од SK  челик, кален со тв..
140 ден.
Главни технички параметри: 14*150mm, карбиден врв од SK  челик, кален со тв..
145 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др. Карбидните остри врвови и спиралната..
80 ден.
Бургија за дупчење во бетон, цигла, камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралнат..
75 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралната ..
80 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралната ..
95 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралната ..
107 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралната ..
84 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралната ..
107 ден.
Бургии за дупчење во бетон, цигла,камен, керамика, мермер и др.Карбидните остри врвови и спиралната ..
117 ден.
Бургија за бетон SDS PLUS, ∅8x450mm, EXTOL PREMIUM
8801414
Нема Залиха
Бургија за дупчење во бетон, цигла, камен, керамика, мермер и др. Карбидните остри врвови и спирална..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...