Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Кружни Бургии и Пили

Кружни Бургии и Пили
Прикажи:
Подреди по:
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ оптимална брзина 400-1000 вртежи во минута, дијаметар на стебло 9мм, вкупна до..
390 ден.
Главни технички параметри: 5 ширини: 60-67-74-81-95mm, max. длабочина на дупчење 33mm, калени заби ..
565 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ Оптимална брзина: дијаметри 64-76mm 950 rpm, дијаметар 89mm 800 rpm, дијаметри..
949 ден.
Технички параметри: 7 ширини: 26-32-38-45-50-56-63mm, max. длабочина на дупчење 33mm, калени заби. ..
179 ден.
Главни технички параметри: 7 дијаметри: 26-32-38-45-50-56-63mm, max. длабочина на дупчење 45mm &n..
225 ден.
ширини ∅19-22-25-29-38-44-51-64mm, за дрво, гипскартон, иверица и др, max. длабочина на дупчењ..
399 ден.
Сет кружни пили, универзални, 13пар, ∅19-64mm, , HSS/Bi-metal, EXTOL PREMIUM
8801604
Нема Залиха
Главни технички параметри:∅19-22-29-35-38-44-51-57-64mm, опис: max. длабочина на дупчење 38mm,..
3.390 ден.
Сет кружни пили, универзални,  9пар, ∅19-22-29-38-44-57mm, HSS/Bi-metal, EXTOL PREMIUM
8801602
Нема Залиха
Главни технички параметри:∅19-22-29-38-44-57mm, опис: max. длабочина на дупчење 38mm, за дрво,..
1.990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...