Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Бургии за Дрво

Бургии за Дрво
Прикажи:
Подреди по:
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅14x46..
415 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅18x46..
526 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅10x260mm ..
195 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅16x46..
469 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅6x260..
185 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅8x26..
190 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅16x26..
299 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅20x46..
566 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅20x2..
349 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅14x26..
230 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅12x2..
200 ден.
Спирални бургии за дрво, сет 6пар, ∅6-8-10-12-16-20x260mm, шестостран прифат, во дрвена кутија, EXTOL PREMIUM
8801290
Нема Залиха
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:: ∅6-8..
Прашај за Цена
Спирални бургии за дрво, сет 6пар, ∅10-12-14-16-18-20x460mm, шестостран прифат, во дрвена кутија, EXTOL PREMIUM
8801292
Нема Залиха
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅10-1..
Прашај за Цена
Спирална бургија за дрво, ∅18x260mm, EXTOL PREMIUM
8801236
Нема Залиха
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅18x26..
Прашај за Цена
Спирална бургија за дрво, ∅14x600mm, EXTOL PREMIUM
8801254
Нема Залиха
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅14x60..
Прашај за Цена
Спирална бургија за дрво, ∅12x460mm, EXTOL PREMIUM
8801243
Нема Залиха
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅12x4..
389 ден.
Loading...
Loading...
Loading...