Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Бургии за Метал

Бургии за Метал
Прикажи:
Подреди по:
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се за дуп..
70 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
100 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
110 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
120 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
280 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
600 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
130 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
150 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
750 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
700 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
500 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
370 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
912 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
800 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
600 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
450 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
340 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
240 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
500 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
660 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
90 ден.
Бургија за метал HSS, пакување 5пар, ∅12,5 L=151 L1=101, EXTOL PREMIUM
8801125
Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅12,5 L=151 L1=101 материјал: HSS норма: DIN 338 RN (R-десно N-норм..
850 ден.
Бургија за метал HSS, пакување 10пар, ∅8,0 L=117 L1=75, EXTOL PREMIUM
8801080
Нема Залиха
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
700 ден.
Бургија за метал HSS, пакување 10пар, ∅4,2 L=75 L1=43, EXTOL PREMIUM
8801042
Нема Залиха
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
220 ден.
Loading...
Loading...
Loading...