Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Бургии со Нарежувач на Отвор

Бургии со Нарежувач на Отвор
Прикажи:
Подреди по:
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ оптимална брзина 400-1000 вртежи во минута, дијаметар на стебло 9мм, вкупна до..
390 ден.
Фрезите имаат намена за отстранување на остатоци од дупчење, отворање отвори за глави од шрафови, ни..
315 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ оптимална брзина 400-1000 вртежи во минута, дијаметар на стебло 9мм, вкупна до..
350 ден.
Фрезите се користат за отстранување на остатоци од метал и фино отварање на отвори при дупчење, за г..
1.355 ден.
Бургија за отворање дупки во метал под агол од   90°, ∅25mm, глава со 3 ножиња, 1/4" шестоаголен прифат, EXTOL PREMIUM
8801172
Нема Залиха
Фрезова бургија која се користи за мазнење на отвори од остатоци од дупчење и проширување отвори на ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...