Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пумпи

Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Пумпата е наменета за повремено испумпување чиста вода од базени, бунари и градини. Опремена е со ре..
11.290 ден. 8.990 ден.
Благодарение на способноста да развие висок притисок на водата која се пренесува, оваа пумпа е погод..
36.490 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
17.950 ден. 16.155 ден.
Професионална пумпа за кал со засилена конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пр..
74.600 ден. 67.140 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
21.999 ден. 19.799 ден.
Пумпа моторна за кал 6,5HP, 1300l/min = 78m3/h, 4,8kW, 26m, HERON, EMPH 80 W
8895105
-10% Нема Залиха
Робусна пумпa со зајакната конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пренос на висо..
31.570 ден. 28.413 ден.
Loading...
Loading...
Loading...