Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Проточни Пумпи

Проточни Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Пумпата е наменета за повремено испумпување чиста вода од базени, бунари и градини. Опремена е со ре..
11.290 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
17.950 ден. 14.360 ден.
Пумпата е наменета за повремено испумпување чиста вода од базени, бунари и градини. Опремена е со ре..
12.490 ден. 9.992 ден.
Моторна проточна пумпа 6,5HP, 1100l/min = 66m3/h, 4,8kW (6,5HP)/4000min-1, HERON, EPH 80
8895102
-20% Нема Залиха
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
19.570 ден. 15.656 ден.
Loading...
Loading...
Loading...