Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Генератори на Плин

Генератори на Плин
Прикажи:
Подреди по:
Овој модел е идеален онаму каде е потребен еднофазен извор на напојување со поголема моќност а нема ..
68.884 ден. 44.900 ден.
Генератор плински 11HP (LPG/ NG), 4,8kW (400V)/1,6kW (230V), HERON, EGM 48 LPG-NG-3F
8896312
Нема Залиха
Овој модел поради трофазниот алтернатор е погоден за оние места каде има потреба од трофазен напон. ..
76.490 ден.
Генератор плински 11HP (LPG/ NG) со електричен старт, 4,8kW, HERON, EGM 48E LPG-NG-1F
8896315
-23% Нема Залиха
Овој модел е идеален онаму каде е потребен еднофазен извор на напојување со поголема моќност а нема ..
71.490 ден. 54.900 ден.
Генератор бензински-плински со електричен старт 5,5kW, HERON EGM 55 LPG-NG-1F
8896318
Нема Залиха
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
73.990 ден.
Генератор бензински-плински со електричен старт 2,5kW, HERON EGM 25 LPG-NG-1F
8896317
Нема Залиха
Генераторот EGM 25 LPG-NG-1F е наменет за употреба во градежништвото и монтажни работи, но, ист..
38.990 ден.
Генератор бензин/плин (LGP / NG) 13HP / 5,5kW (400V) 2x2kW (230V), HERON
8896319
Нема Залиха
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
74.990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...