Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Генератори на Бензин

Генератори на Бензин
Прикажи:
Подреди по:
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ број на фази1f, максимална моќност 3,5 kW, оперативни перформанси 3,0 kW, напо..
49.990 ден. 39.992 ден.
Благодарение на малата тежина и димензии, тивка работа и мала потрошувачка овие портабл генератори с..
51.990 ден. 41.592 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ број на фази 1F, максимална моќност 7,0 kW, оперативни перформанси 6,3 kW, мак..
79.990 ден. 63.992 ден.
Високо квалитетен повеќенаменски генератор-заварувач, конструиран специјално за градежни и монтажни ..
89.470 ден. 71.576 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: број на фази 1f, максимална моќност 8,2kW, работна моќност 7,5kW, максимална ..
79.990 ден. 63.992 ден.
Одличен модел со моќен мотор, интелигентна електроника и еднофазен 230V штекер, осигурувач од 26A, е..
79.140 ден. 63.312 ден.
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
64.970 ден. 51.976 ден.
Масивната конструкција овозможува напојување на машини со средна моќност. Исто така може да се корис..
41.900 ден. 33.520 ден.
ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТОРСКИ ГЕНЕРАТОР, 7HP/3.7KW, HERON
8896230
-20% Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ број на фази 1f, максимална моќност 3,7kW, работна моќност..
38.490 ден. 30.792 ден.
Генератор на бензин со подвозје, трофазен со елек. старт,17HP/8,2kW/10,25kVA (400V), 6,5kW (230V), HERON
8896147
-20% Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: број на фази 3f, максимална моќност 8,2kW / 10,25kVA (400V) / 6,5kW (230V), р..
86.990 ден. 69.592 ден.
Генератор бензиски со подвозје, трофазен, 15HP/6,8kW/8,5kVA (400V), 5,5kW (230V), HERON
8896418
-20% Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ број на фази 3F, максимална моќност 6,8 kW / 8,5 kVA (400V) / 5,5 kW (230V), о..
81.990 ден. 65.592 ден.
Генератор бензински 6,5HP, 2,8kW, HERON, EGM 30 AVR
8896116
-20% Нема Залиха
Генераторот EGM 25 AVR е наменет за употреба при градежни и монтажни работи, но исто така и за ..
29.990 ден. 23.992 ден.
Генератор бензински 13HP, 6,0kW (400V)/2,2kW (230V), HERON, EGM 60 AVR-3
8896112
-20% Нема Залиха
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен генератор и простапна цена, се погоден..
69.994 ден. 55.995 ден.
Loading...
Loading...
Loading...