Ресетирај
Цена
Достапност

EXTOL CRAFT

Прикажи:
Подреди по:
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
85 ден.
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 52mm, 3клуча ..
249 ден.
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
85 ден.
Главни технички параметри: 3реда, пластична PP дршка 175мм, месингани виткани жици, 3 реда х 7, ..
59 ден.
Технички параметри: лесни очила со поликарбонатни леќи од F класа со висока отпорност на удар, зашти..
99 ден.
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 45mm, 3клуча ..
199 ден.
Loading...
Loading...
Loading...