Ресетирај
Цена
Достапност

OPERA

Прикажи:
Подреди по:
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2.452 ден.
Батерија за мијалник, цевка  22cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83001M
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2.830 ден.
Новата линија на комфорни батерии Opera, му дава на робусниот дизајн, помеки форми, удобни за вашите..
2.727 ден.
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.495 ден.
Батерија за мијалник/садомер ѕидна, 150mm,  права цевка 20cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83007M
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.497 ден.
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.580 ден.
Новата линија на комфорни батерии Opera, му дава на робусниот дизајн, помеки форми, удобни за вашите..
3.487 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83016M
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.390 ден.
Батерија за мијалник, цевка  15cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83018
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2.600 ден.
Батерија за мијалник, цевка  15cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83018M
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2.890 ден.
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.690 ден.
Батерија за мијалник  телескопска, со туш, должина на црево 150cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83019M
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.890 ден.
Батерија за бања, 150mm, цевка 9cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83103
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.970 ден.
Батерија за бања, 150mm, цевка 9cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83103M
Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3.970 ден.
Гумички за батерии до 40mm
84051A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за батерија 40mm ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...