Ресетирај
Цена
Достапност

FRESHHH

Прикажи:
Подреди по:
Временски рок н траење: 23000l вода или 23m3. Временски период 3-4месеци, во зависнот од содржината ..
499 ден.
Црево за туш, сребрена боја, 150cm, FRESHHH
830248
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm, материјал: PVC ..
Прашај за Цена
Црево за туш, од нерѓосувачки челик, 150cm,, FRESHHH
830244
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm, материјал: хром ..
Прашај за Цена
Црево за туш, нерѓосувачки челик, 180cm, FRESHHH
830247
Нема Залиха
Главни технички параметри 180cm, материјал: хром, МАТ ..
Прашај за Цена
Црево за туш, нерѓосувачки челик, 180cm, FRESHHH
830245
Нема Залиха
Главни технички параметри 180cm, материјал: хром ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...