Ресетирај
Цена
Достапност

VIKING

Прикажи:
Подреди по:
Батерија за бања, Главни технички параметри: 150mm, без црево и туш рачка, миксер 35mm..
1.890 ден.
Црево за туш, црна / сребрена PVC, 150cm, ротационо VIKING
630229
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm, материјал на обвивка: PVC ..
Прашај за Цена
Црево за туш, PVC, 150cm, VIKING
630227
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm, материјал: PVC ..
Прашај за Цена
Црево за туш , црна / сребрена PVC, 150cm, VIKING
630228
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm опис: материјал: PVC. ..
Прашај за Цена
Туш рачка, 7 функции, VIKING
630071
Нема Залиха
Главни технички параметри: 7 функции, материјал: chrom ..
Прашај за Цена
Туш рачка , VIKING
630013
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1 функциja, материјал: chrom ..
Прашај за Цена
Туш рачка , VIKING
630012
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1 функциja, материјал: chrom ..
Прашај за Цена
Сет за туш, мал, 1функ.рачка, држач за туш, црево 150cm, VIKING
630301
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1функции рачка за туш, држач за туш, црево 150cm ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...