Ресетирај
Цена
Достапност

HERON

Прикажи:
Подреди по:
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
17.950 ден. 16.155 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
19.570 ден. 17.613 ден.
Робусна пумпa со зајакната конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пренос на висо..
31.570 ден. 28.413 ден.
Професионална пумпа за кал со засилена конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пр..
49.890 ден. 44.901 ден.
Пумпа моторна со притисок, 6,5HP, 500l/min, 2´´ (50mm), 500l/min, HERON
8895109
-10% Нема Залиха
Благодарение на способноста да развие висок притисок на водата која се пренесува, оваа пумпа е погод..
29.990 ден. 26.991 ден.
Овој тип со својата моќност, стабилизатор на напон и поволна цена, е наменет како извор на елек..
19.990 ден. 17.991 ден.
Генераторот EGM 25 AVR е наменет за употреба при градежни и монтажни работи, но исто така ..
27.490 ден. 24.741 ден.
Генератор бензински 13HP, 6,0kW (400V)/2,2kW (230V), HERON, EGM 60 AVR-3
8896112
-10% Нема Залиха
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен генератор и простапна цена, се погоден..
69.994 ден. 62.995 ден.
Филтер воздушен, за 8896112, 8896113, 8896114, 8896115, HERON
8896112A
-10% Нема Залиха
Главни технички параметри: за 8896112, 8896113, 8896114, 8896115 ..
190 ден. 171 ден.
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
64.970 ден. 58.473 ден.
Генератор бензински 13HP,за заварување, електричен старт 5,5kW, HERON, EGM 55 AVR-1E
8896115
-10% Нема Залиха
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
72.990 ден. 65.691 ден.
Генераторот EGM 25 AVR е наменет за употреба при градежни и монтажни работи, но исто така и за ..
29.990 ден. 26.991 ден.
Филтер влошка, хартиен, за 8896118, 8896119, 8896120, 8896121, HERON
8896118F
-10% Нема Залиха
Главни технички параметри: за 8896118, 8896119, 8896120, 8896121 ..
230 ден. 207 ден.
Масивната конструкција овозможува напојување на машини со средна моќност. Исто така може да се корис..
36.990 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: број на фази 1f, максимална моќност 8,2kW, работна моќност 7,5kW, максимална ..
79.990 ден.
Генератор на бензин со подвозје, трофазен со елек. старт,17HP/8,2kW/10,25kVA (400V), 6,5kW (230V), HERON
8896147
Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: број на фази 3f, максимална моќност 8,2kW / 10,25kVA (400V) / 6,5kW (230V), р..
86.990 ден.
Генератор дигитален инверторски 3,0HP, 2,0kW, HERON, DGI 20 SP
8896217
-10% Нема Залиха
Благодарение на својата мала тежина и димензии, исклучително тивка работа и минимална потрошувачка, ..
53.690 ден. 48.321 ден.
Loading...
Loading...
Loading...