Ресетирај
Цена
Достапност

FORTUM

Прикажи:
Подреди по:
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби) насадни клучеви: 1/2" 8-9-10-..
5.990 ден.
Насадни клучеви сет 50пар, 1/2" и 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700002
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби), 1/4" (48заби) насадни клучев..
7.590 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
3.170 ден.
Технички параметри  материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/2" HEX5-6-7-8-10-..
2.990 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48T), 1/2" (72T) насадни клучеви: 1/4..
8.850 ден.
Насадни клучеви продолжени, сет 20пар, 61CrV5, FORTUM
4700012
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/4" 4-5-5,5-6-7-8-9-10-..
3.108 ден.
Насадни клучеви и битови, сет 45пар, 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700013
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
4.180 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (72заби) клуч рачка L: 1/2" 350mm, нас..
6.950 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви  продолжени: 1/2" E12-14-18, T40-45-..
4.290 ден.
Профилот FORTUM Multilock ™, карактеристичен со дванаесет заоблени внатрешни заби може да..
2.975 ден.
Клуч со крцкало Mechanic, 3/8", L 193mm, 72 заби, FORTUM
4700112
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3/8" опис: L 193mm, 72 заби материјал CrV/S2 ..
973 ден.
Телескопска рачка со крцкало 45 заби, 1/2", L 300-440mm, CrV, FORTUM
4700123
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1/2", L 300-440mm, телескопската дршка овозможува продолжување на це..
1.495 ден.
Револуционерниот систем со крцкалка значи крај на страдањето со премногу долгото затегнување навртки..
790 ден.
Секоја алатка содржи верифициран СЕРТИФИКАТ за калибрација и е сместена во куфер. Главни технички па..
5.490 ден.
Секоја алатка содржи верифициран СЕРТИФИКАТ за калибрација и е сместена во куфер. Главни технички па..
6.490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...