Ресетирај
Цена
Достапност

EXTOL INDUSTRIAL

Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: за сечење челик и инокс, 115x1,0x22,2mm, стандард EN 12413 ..
53 ден.
Главни технички параметри: за сечење челик и инокс, 125x1,0x22,2mm, стандард EN 12413 ..
57 ден.
Диск за сечење челик и инокс, 150x1,0x22,2mm, EXTOL INDUSTRIAL
8701005
Нема Залиха
Главни технички параметри: за сечење челик и инокс, 150x1,0x22,2mm, стандард EN 12413 ..
69 ден.
Главни технички параметри: 115x1,5x22,2mm. Сите класи на дискови за сечење EXTOL с..
56 ден.
Главни технички параметри: 125x1,5x22,2mm, стандард EN 12413 Сите класи на дискови за с..
60 ден.
Диск за сечење челик/инокс, 150x1,6x22,2mm, EXTOL INDUSTRIAL
8701015
Нема Залиха
Главни технички параметри: 150x1,6x22,2mm. Сите класи на дискови за сечење EXTOL с..
89 ден.
Главни технички параметри: 230x1,6x22,2mm, стандард EN 12413 Сите класи на дискови за с..
135 ден.
Бургии од метал,13парчиња,∅1,5-6,5 mm HSS-G
8701113
Нема Залиха
Технички параметри: ∅1,5-6,5 mm HSS-G,дополнителни параметри: повеќе од 0,5 мм, DIN ..
Прашај за Цена
Технички параметри: 115x22.2mm опис: суво и влажно сечење, дебелина на диск 1,5mm, max. длабочина на..
1.930 ден.
Технички параметри: 150x22.2mm опис: суво и влажно сечење, max. длабочина на рез 40mm, ширина на сег..
2.645 ден.
Дијамантски диск за сечење, сегментен, Grab Cut, 180x22.2mm, суво и мокро сечење, EXTOL INDUSTRIAL
8703024
Нема Залиха
Дијамантски диск за сечење, сегментен, Grab Cut, 180x22.2mm, max. длабочина на рез 45mm, ширина на с..
Прашај за Цена
Дијаматски  сегментен диск за суво сечење на бетон, армиран бетон, ѕид, цигла, плочки, гранит, ..
499 ден.
Дијаматски  сегментен диск за суво сечење на бетон, армиран бетон, ѕид, цигла, плочки, гранит, ..
599 ден.
Дијаматски  сегментен диск за суво сечење на бетон, армиран бетон, ѕид, цигла, плочки, гранит, ..
749 ден.
Дијамантски диск за сечење, сегментен, Grab Cut, 230x22,2mm, суво сечење, EXTOL INDUSTRIAL
8703035
Нема Залиха
Дијаматски  сегментен диск за суво сечење на бетон, армиран бетон, ѕид, цигла, плочки, гранит, ..
Прашај за Цена
Дијаматски  диск за сечење на суво и мокро, на бетон, ѕид, цигла, плочки, гранит, мермер, ..
499 ден.
Дијаматски  диск за сечење на суво и мокро, на бетон, ѕид, цигла, плочки, гранит, мермер, ..
599 ден.
Loading...
Loading...
Loading...