Ресетирај
Цена
Достапност

BALLETTO

Прикажи:
Подреди по:
Батерија за биде, MAT, Balletto
81015M
Нема Залиха
Батерија за биде,Главни технички параметри: MAT, Balletto..
1.298 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm, chrom, BALLETTO
81016
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром , широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините ..
1.770 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO
81020
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO..
Прашај за Цена
Батерија термостатска, за туш, 150mm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
81023
Нема Залиха
Ease of operation makes thermostatic mixers optimal solutions, especially the showers and bathtubs ...
Прашај за Цена
Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom, BALLETO
81029
Нема Залиха
Главни технички параметри: Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: во комбинација со 81023, 81024, 72023 и 72024 се формира батерија за..
560 ден.
Керамички миксер за топла/ладна вода компатибилен за моделите Балето, Опера, и дуриг модели батерии...
250 ден.
Главни технички параметри: за батерии  Balletto, Vittoria, дијаметар: 35mm, гаранција ..
290 ден.
Главни технички параметри: за ѕидни батерии, 2пар материјал,: хром ..
49 ден.
Главни технички параметри: должина 230mm, за батерии 81001 и 81018, материјал, хром ..
339 ден.
Цевка за батерија, 350mm, BALLETTO
81065
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 350mm, материјал, хром ..
699 ден.
Цевка за батерија, 200mm, BALLETTO
81066
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 200mm, материјал, хром ..
450 ден.
Цевка за батерија, S-форма, 200mm, BALLETTO
81068
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 200mm, материјал, хром ..
499 ден.
Loading...
Loading...
Loading...