Аголна брусилка, продолжена дршка, 2100W, 230mm, EXTOL INDUSTRIAL, IAG 21-230

Нема Залиха Аголна брусилка, продолжена дршка, 2100W, 230mm, EXTOL INDUSTRIAL, IAG 21-230
Бренд: EXTOL INDUSTRIAL
Код: 8792008
Model: IAG 21-230
EAN: 8595126948425
Достапност: Нема Залиха
7.999 ден.
Количина: Нема Залиха

Главни технички параметри: Практична брусилка со моќен мотор и оптимална тежина, со продолжена рачка, е наменета за сечење и брусење поголеми материјали. Главни технички параметри: напон / фреквенција: 230V/50Hz. Моќност: 2100W ,  дијаметар на диск: 230mm навој M14  брзина: 6000/min  внатрешен дијаметар 22,2 mm навој на рачка: M14 рез.четкици x 2 (не се вклучени): код 8792008-43 маса: 6,0kg.

Loading...
Loading...
Loading...