Количка за транспорт на генератор, со гуми, за 8896112, 8896113, 8896114, 8896115, 8896118, 8896119, 8896312, 421060,8896120, 8896121, HERON, CHS 55-60

Нема Залиха Количка за транспорт на генератор, со гуми, за 8896112, 8896113, 8896114, 8896115, 8896118, 8896119, 8896312, 421060,8896120, 8896121, HERON, CHS 55-60
Бренд: HERON
Код: 8898102
Model: CHS 55-60
EAN: 8595126958486
Достапност: Нема Залиха
5.990 ден.
Количина: Нема Залиха

Главни технички параметри:количка за транспорт за 8896112, 8896113, 8896114, 8896115, 8896118, 8896119, 8896312, 421060,8896120, 8896121

Loading...
Loading...
Loading...