Генератор бензински , електричен старт 15HP, 6,8kW (400V)/5,5kW (230V), HERON, EGM 68 AVR-3E

Нема Залиха Генератор бензински , електричен старт 15HP, 6,8kW (400V)/5,5kW (230V), HERON, EGM 68 AVR-3E
Бренд: HERON
Код: 8896120
Model: EGM 68 AVR-3E
EAN: 8595126950510
Достапност: Нема Залиха
85.370 ден.
Количина: Нема Залиха

Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен алтернатор, се препорачува за употреба на места каде има потреба од силен трифазен извор или два еднофазни извори со голема моќност. Благодарение на своите одлични квалитети, ефикасност и сигурност на електроника, е идеален избор без компромис за мобилни сервис центри, тешки работи или како извор на електрична енергија за електричен алат и работилници.  Главни технички параметри:број на фази: 3F , Максимална моќност: 6,8 kW ( 400V ) / 5,5 kW ( 230V ) агол на осцилација ( двостран): 6,3 kW ( 400V ) / 5,0 kW ( 230V ) напон / фреквенција: 400V/50Hz , 230V/50Hz фактор на моќ : 0.8 / 1 тип генератор : синхрон AC номинална струја: 11A/400V , 21,7A/230V DC номинална струја: 8.3 A/12V Тежина: 91 kg Димензии (висина х ширина x Д) : 51x68x55cm измерена јачина на звук ( растојание 7м ): 108 dB (A) додатоци: кабел+штипки за 12V,штекер, клуч за свеќица. Мотор: тип:бензински, зафатнина: 439ccm. Максимална моќност: 11.2 kW ( 15HP ) / 3600min -1 потрошувачка на енергија: 0,45 l / кВч / при оптоварување 75 %, Палење: електрично и рачно. Волумен на резервоар : 25l

 

 

Loading...
Loading...
Loading...