Генератор бензински 13HP, 6,0kW (400V)/2,2kW (230V), HERON, EGM 60 AVR-3

-20% Нема Залиха Генератор бензински 13HP, 6,0kW (400V)/2,2kW (230V), HERON, EGM 60 AVR-3
Бренд: HERON
Код: 8896112
Model: EGM 60 AVR-3
EAN: 8595126935586
Достапност: Нема Залиха
69.994 ден. 55.995 ден.
Количина: Нема Залиха

Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен генератор и простапна цена, се погоден е за употреба при градежни, монтажни работи, напојување на трифазни агрегати за заварување, икако извор на електрична енергија за  мобилни сервис центри и работилници.  Главни технички параметри:број на фази: 3F , Максимална моќност: 6,0kW (400V)/2,2kW (230V) агол на осцилација ( двостран):  5,0kW (400V)/1,9kW (230V) напон / фреквенција: 400V/50Hz , 230V/50Hz фактор на моќ : 0.8/1, тип на генератор: синхрон AC номинална струја: 9A/400V, 8,7A/230V DC номинална струја: 8.3 A/12V Тежина: 99 kg Димензии (висина х ширина x Д) : 57x69x52cm измерена јачина на звук ( растојание 7м ): 72dB dB (A) додатоци: кабел+штипки за 12V,штекер, клуч за свеќица. Мотор: тип:бензински едноцилиндричен 4тактен, зафатнина : 389ccm . Максимална моќност:  9,0kW (13HP)/4000min-1  потрошувачка на енергија: 0,45 l / кВч / при оптоварување 75 %, волумен на резервоар 25l.

Loading...
Loading...
Loading...