Генератор бензински 2,8HP, 1,1kW, HERON, EG 11 IMR

-10% Генератор бензински 2,8HP, 1,1kW, HERON, EG 11 IMR
Бренд: HERON
Код: 8896109
Model: EG 11 IMR
EAN: 8595126945561
Достапност: На залиха
19.990 ден. 17.991 ден.
Количина: Додади во кошничка

Овој тип со својата моќност, стабилизатор на напон и поволна цена, е наменет како извор на електрична енергија за рекреативни цели (за викендици, градини , итн.) Машината е опремена со  асинхрони без четкици (без потреба од сервисирање) алтернатор, со пошироко јадро. Оваа изведба овозможува осцилации на напонот да бидат на исто ниво како во синхроните алтернатори кои користат AVR . Затоа , можно е да го користите за напојување на бела техника и електронски апарати, во согласност со упатствата за употреба. Главни технички параметри: број на фази: 1F Максимална моќност: 1,1 kW агол на осцилација  ( двостран ) : 1,0 kW Напон / Фрекфенција: 230V/50Hz Фактор на моќ : 1 Тип на генератор : асинхрон AC Номинална струја: 4.3 A/230V DC Номинална струја: 8.3 A/12V Тежина: 28 kg. Димензии (висина х ширина x Д) : 37x46x36 , измерен звук ( растојание 7м ) 66 dB (A) додатоци: кабел + штипки за12V, клуч за свеќици, Мотор: тип: Бензински,.четири-тактен едноцилиндиричен со OHV : зафатнина 87ccm. Максимална моќност: 2,0 kW (2.8 HP) / 4000min -1 потрошувачка : мин. 0,6 л / kWh, резервоар за гориво : 6,7 литри.

Loading...
Loading...
Loading...