Линеарна брусилка со флексибилен продолжеток, брусни додатоци, 130W, EXTOL CRAFT

Линеарна брусилка со флексибилен продолжеток, брусни додатоци, 130W, EXTOL CRAFT
Бренд: EXTOL CRAFT
Код: 404116
EAN: 8595126924122
Достапност: На залиха
2.690 ден.
Количина: Додади во кошничка

Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво, метал или пластика и работа на мал простор.                                                 Главни технички параметри: напон/фреквенција: 230V/50Hz/, моќност 130W  брзина 8000-30000/min, прифат 2,3-3,2mm, додаток сет од 40пар.со флексибилен продолжеток, во куфер, тежина 0,7kg

Loading...
Loading...
Loading...