Компресор, 150W, 3l, EXTOL PREMIUM, AC-S3

Нема Залиха Компресор, 150W, 3l, EXTOL PREMIUM, AC-S3
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8895300
Model: AC-S3
EAN: 8595126958479
Достапност: Нема Залиха
8.990 ден.
Количина: Нема Залиха

Тивок клипен компресор, наменет пред се за спреј пиштол и други пневматски алатки, како што се хефталки, пиштоли за издувување,  и др. Тој е исто така погоден за надувување гуми на велосипеди и автомобили. Опремен е со сепаратор за нечистотии од воздухот. Главни технички параметри: напон / фреквенција: 230V/50Hz. Моќност: 150W, брзина: 2850/min притисок: 6 бари (0,6 MPa), резервоар за воздух со капацитет: 3 литри, проток: 23l/min резервни четкици x 2 (не се вклучени): Тежина: 5,4kg.

Loading...
Loading...
Loading...