Пумпа моторна за кал 9HP, 1210l/min = 72,6m3/h, 5,9kW (9HP)/3600min-1, HERON, EMPH 80 E9

-10% Пумпа моторна за кал  9HP, 1210l/min = 72,6m3/h, 5,9kW (9HP)/3600min-1, HERON, EMPH 80 E9
Бренд: HERON
Код: 8895106
Model: EMPH 80 E9
EAN: 8595126948067
Достапност: На залиха
74.600 ден. 67.140 ден.
Количина: Додади во кошничка

Професионална пумпа за кал со засилена конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пренос на високо загадена вода од ископи, јами, поплавени областа, итн . Овозможува црпење на чиста и матна вода која содржи материи до дијаметар 30 мм. Комбинација на моќен мотор со модерна конструирани пумпни делови обезбедува транспорт на голем  волумен на течност. Главни технички параметри: Влез/излез грло 3"/ 3" (76mm), максимален проток 1210l/min = 72,6 м3/час максимална длабочина на вшмукување: 8m, max висина 27m,  проодност на материи: до 30 мм Тежина: 73kg Димензии (висина х ширина х Д ).: 56x45x44cm зафатнина: 270ccm. Максимална моќност на мотор: 5,9 kW (9HP) / 3600min-1 потрошувачка: мин. 2,8 l / h Резервоар за гориво капацитет: 6,5 литри.

 

Loading...
Loading...
Loading...