Пумпа моторна за кал 6,5HP, 1300l/min = 78m3/h, 4,8kW, 26m, HERON, EMPH 80 W

-10% Нема Залиха Пумпа моторна за кал 6,5HP, 1300l/min = 78m3/h, 4,8kW, 26m, HERON, EMPH 80 W
Бренд: HERON
Код: 8895105
Model: EMPH 80 W
EAN: 8595126942461
Достапност: Нема Залиха
31.570 ден. 28.413 ден.
Количина: Нема Залиха

Робусна пумпa со зајакната конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пренос на високо загадена вода од ископи, јами, поплавени областа, итн . Овозможува црпење на чиста и матна вода која содржи материи до дијаметар 25 мм. Комбинација на моќен мотор со модерно конструирани пумпни делови, обезбедува транспорт на голема  количина на течност. Главни технички параметри: Влез/излез грло: 3"/ 3" (76mm) максимален проток 1300l/min = 78 м3/час максимална длабочина на вшмукување: 8m, max висина 26m, проодност на цврсти материи: до 25mm, тежина:42kg Димензии (висина х ширина х Д ).: 56x45x44cm Мотор: зафатнина: 208ccm, тип 4 тактен едноцилиндричен со  OHV. Максимална моќност: 4,8kW (6,5HP)/4000min-1  потрошувачка: мин.1,2-1,5l/h Резервоар за гориво капацитет: 3,6 литри 

Loading...
Loading...
Loading...