Генератор бензински-плински со електричен старт 2,5kW, HERON EGM 25 LPG-NG-1F

-10% Генератор бензински-плински со електричен старт 2,5kW, HERON EGM 25 LPG-NG-1F
Бренд: HERON
Код: 8896317
EAN: 8595126954921
Достапност: На залиха
56.990 ден. 51.291 ден.
Количина: Додади во кошничка

Генераторот EGM 25 LPG-NG-1F е наменет за употреба во градежништвото и монтажни работи, но, исто така, како резервен извор за напојување за мобилни сервисни центри. Машината има вграден AVR уред, според тоа, можно е со користење на пренапонски заштитник, да се користи за напојување апарати со фина електроника. Главни технички параметри: број на фази: 1F Максимална моќност: номинална/максимална 2,5kW/ 2,3kW Напон / Фрекфенција:230V/50H z, Фактор на моќ : 1, Тип на генератор : асинхрон AC Номинална струја: 8,7A/230V DC. Номинална струја: 8.3 A/12V. Тежина: 45,5kg Димензии (висина х ширина x Д) : 57x53x70cm, измерен звук ( растојание 7м ) 89 dB (A) додатоци: кабел + штипки за 12V,клуч за свеќици, Мотор: ST  168F-2, Тип: Бензински, четири-тактен едноцилиндиричен со OHV:зафатнина 208ccm , Максимална моќност: 4,0kW(5,5HP)/ 4000min-1 потрошувачка на бензин: мин. 0,5l/kWh, потрошувачка на LPG ≤ 0,34l/kWh, потрошувачка на NG ≤0,35l/kWh, резервоар за гориво : 15l, препорачан регулатор на притисок MEVA NP01033 или негов еквивалент.

Loading...
Loading...
Loading...