Столна брусилка мини, со 2 диска 120W, EXTOL CRAFT

-10% Столна брусилка мини, со 2 диска 120W, EXTOL CRAFT
Бренд: EXTOL CRAFT
Код: 410112
EAN: 8595126971744
Достапност: На залиха
3.490 ден. 3.150 ден.
Количина: Додади во кошничка

Главни технички параметри: Мала столна брусилка која е идеална за употреба во домаќинствата, за мајстори и моделари. Таа е наменета за мал обем на работа од типот на брусење и полирање. Дополнителното флексибилно вратило дозволува 3,2 мм со широк спектар на абразиви и сечење тела наменети за фино гравирање, прецизна обработка на дрво, пластика, метал или стакло. Напон / фрекфенција: 230V / 50Hz, Моќ: 120W, Брзина: 0-9900 / Дијаметар на прв диск: 75 mm, Диск за груба обработка: P120, Екстра полирање: Флексибилна основа, тежина: 2 кг

Loading...
Loading...
Loading...