Пневматска поп-клешта, EXTOL PREMIUM, AR 740

-9% Пневматска поп-клешта, EXTOL PREMIUM, AR 740
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8865070
EAN: 8595126970693
Достапност: На залиха
5.290 ден. 4.790 ден.
Количина: Додади во кошничка

Пневматската поп-клешта наоѓа примена секаде каде што е тоа потребно, брзо, лесно и сигурно ги затега поп-нитните. Без разлика дали се работи за кров, производство на метални конструкции, автомобилски работилници ова е вашата идеална алатка. Благодарение на специјално насочениот компримиран воздух алатката го забрзува секое работно место и го прави тоа без никаков напор.

Главни технички параметри: Дијаметар на поп-нитни: 2.4 - 4,8mm / материјал на изработка на поп-нитни: алуминиум, бакар, челил / Моќ на затегање: 745 kg, 7290Nmax. Работен притисок: 4-5bar: 18mm пневматско црево 1.2 l / проток / 1/4 " Тежина: 1,2kg / Отвор за подмачкување / Додека воздухот минува низ пневматското црево ги движи спојките, кои ја олеснуваат тензијата на воздужното црево при различни позиии на работа.

Loading...
Loading...
Loading...