Брусилка столна со 2 камена, 520W, 200x16x шир.25mm, EXTOL PREMIUM, BG 52L

-19% Нема Залиха Брусилка столна со 2 камена, 520W, 200x16x шир.25mm, EXTOL PREMIUM, BG 52L
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8892120
Model: BG 52L
EAN: 8595126950756
Достапност: Нема Залиха
7.990 ден. 6.490 ден.
Количина: Нема Залиха

Моќна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Главни технички параметри: напон / фреквенција: 230V/50Hz, Потрошувачка на енергија: 520W Брзина: дијаметар 2950/min дискови: 200x16,7 x ширина 25mm гранулација на дискови: P36 и P80 екстра: флексибилна работна LED светилка тежина: 17kg.

 

 

Loading...
Loading...
Loading...