Акумулаторски одвртувач, 18V NiCd (2x), 1500mAh, EXTOL PREMIUM, CD 18 S

-50% Нема Залиха Акумулаторски одвртувач, 18V NiCd (2x), 1500mAh, EXTOL PREMIUM, CD 18 S
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8891109
Model: CD 18 S
EAN: 8595126940580
Достапност: Нема Залиха
7.990 ден. 3.990 ден.
Количина: Нема Залиха

Главни технички параметри: Моќен двобрзински одвртувач со висок вртежен момент за одвртување и дупчење во метал и дрво. Главни технички параметри: батерија: 18V NiCd (2x) капацитет на батериите: 1500mAh брзина: 0-350/min I., II. 0-1250/min L / R (лево-десно) режим самостегачки футер Click-lock: полуметален 1/2" дијаметар:на дупчење: 1,5-13mm степен на вртежен момент: 23 1 Макс вртежен момент: 20/35Nm, полнење батерии : 1h куфер, тежина со батерија. 1,9kg

Loading...
Loading...
Loading...