Бензински генератор 7,5HP/3,5kW, HERON

-10% Бензински генератор 7,5HP/3,5kW, HERON
Бренд: HERON
Код: 8896140
EAN: 8595126974936
Достапност: На залиха
46.990 ден. 42.291 ден.
Количина: Додади во кошничка

Масивната конструкција овозможува напојување на машини со средна моќност. Исто така може да се користи за аголни брусилки со моќност под 2000W. Количката со гумени тркала овозможува мобилност на генераторот и поставување билку до местото на употреба.Поради големиот резервоар има долг интервал на употреба со едно полнење.Опремен е и со заштита од ниско ниво на масло во мотор и преоптоварување. Заштита IP23. Технички параметри: фази 1, максимална моќност 3,5kW, номинална моќност 3,0kW,напон/фреквенција 230V/50Hz, учинок 1, мотор: 224ccm, максимална моќност 5,5kW(7,5HP), -4000/min-1, 0,5l/kWh, резервоар 18l, потрошувачка 1,7l/h,  генератор: тип: синхрон AC номинална струја 16А/230V, DC номинална струја 8,3A/12V, тежина 48kg, димензии 58x75x49cm

Loading...
Loading...
Loading...