Електрична хефталка 45W, EXTOL CRAFT

Нема Залиха Електрична хефталка 45W, EXTOL CRAFT
Бренд: EXTOL CRAFT
Код: 420101
EAN: 8595126970563
Достапност: Нема Залиха
1.590 ден.
Количина: Нема Залиха

Електричната хефталка е наменета за прицврстување на ткаенини, фолии, кожа, картон, декоративни и изолациони материјали на дрво, со користење на иглици.                                                                                              Главни технички параметри: Напон/ Фреквенција: 230 / 50Hz, 45W : број на удари 60/min. Содржина на магацинот: 110 иглици, ширина и висина 11.3 x 6-14mm х висина на клинци: 2x6-14mm, тежина: 0,5kg

Loading...
Loading...
Loading...