Дигитален детектор со колор дисплеј, EXTOL PREMIUM

Дигитален детектор со колор дисплеј, EXTOL PREMIUM
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8831321
EAN: 8595126976374
Достапност: На залиха
4.790 ден.
Количина: Додади во кошничка

Главни технички параметри: длабочина на детекција: 100 mm  за метали, обоени метали (бакар) - 80mm, бакарни проводници под напон - 50mm дрво - 20mm ,функција ZOOM, за попрецизно лоцирање на на бараниот објект, акустична и светлосна сигнализација, функција на дигитална либела,  батерија 1x9V тип  6F22.

 

 

Loading...
Loading...
Loading...