Безконтактен термометар IR, инфрацрвен со сонда

Безконтактен термометар IR, инфрацрвен со сонда
Бренд: FORTUM
Код: 4780401
EAN: 8595126984133
Достапност: На залиха
2.690 ден.
Количина: Додади во кошничка

Ласерски термометар за мерење на температура на далечина.Опсег од -50°C до +800°C.Точност на мерење -50°C до 0°C : ±3 °C.  >0°C до 800°C; грешка: 1,5% од измерената вредност +2°CРезолуција 0,1 °C / 0,1 °F

Loading...
Loading...
Loading...