Акумулаторски ударен одвртувач 18V Li-ion, 2x4000mAh

Нема Залиха Акумулаторски ударен одвртувач 18V Li-ion, 2x4000mAh
Бренд: EXTOL INDUSTRIAL
Код: 8791115
EAN: 8595126980074
Достапност: Нема Залиха
9.890 ден.
Количина: Нема Залиха

Батерија 18V Li-ion (2x), капацитет 4000 mAh, брзини I. 0-500/min, II. 0-1600/min, број на удари I. 0-8500/min, II. 0-27200/min, футер метален со прифат 3/8", дијаметар на бургии 1,5-13mm, Максимален вртежен момент 39/19Nm: дупчење во дрво 28mm, дупчење во метал 10mm, полнење на батерија 100min, во куфер, тежина 1,8kg.

Loading...
Loading...
Loading...