Апарат за заварување, ИНВЕРТОР 160А, ММА и TIG, EXTOL PREMIUM

Апарат за заварување, ИНВЕРТОР 160А, ММА и TIG, EXTOL PREMIUM
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8896025
EAN: 8595126967389
Достапност: На залиха
10.990 ден.
Количина: Додади во кошничка

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, струја на заварување 10-160А, напон без оптоварување 70V-MMA, 70V-TIG

макс.ефективна струја на напојување 18А-ММА, 17А-ТИГ, заштита при максимална струја 32А-ММА, 25А-ТИГ,  дијаметар на електроди 1,6-4,0мм,

тип на електрода MMA (рутил, основен, INOX ...), TIG (волфрам) со дополнителна опрема,

додатоци 3м заварување и 3м кабел за заземјување, маска, одстранувач на згура и четка, маса3,5 кг

Loading...
Loading...
Loading...