Генератор на плин, EGM 30 LPG-NG-1F, HERON

-35% Генератор на плин, EGM 30 LPG-NG-1F, HERON
Бренд: HERON
Код: 8896316
Достапност: На залиха
68.884 ден. 44.990 ден.
Количина: Додади во кошничка

Овој модел е идеален онаму каде е потребен еднофазен извор на напојување со поголема моќност а нема потреба од трофазен напон. Се користи како извор на напон за електрични машини при работа, во работилница и во природа за рекреативни потреби. Генераторот е опремен со AVR уред (автоматска регулација на напон), кој обезбедува стабилен излезен напон а со тоа може без проблеми да се приклучува и електронска опрема без ризик за оштетување. Главни технички параметри: број на фази: 1F Максимална моќност: 3 kW, номинална 2,8 kW Напон / Фрекфенција: 230V/50Hz Фактор на моќ: 1 тип на генератор на синхрони AC измерена струја: 12.5A/230V DC измерена струја: 8,3A/12V Мотор: тип: гасен четири-тактен OHV, еден цилиндар со зафатнина: 389ccm максимална моќност на моторот: 5.8 kW (7.8HP) / 4000min-1 гориво: ЛПГ / НГ (Г-20) препорачан. Потрошувачка на LPG cca 0.32kg/kWh при 75% оптоварување. Притисок работен: 2,8 ± 0,5 kPa (28 ± 5mbar) (препорачан регулатор): MEVA NP01033, NP01034

Loading...
Loading...
Loading...