Генератор на бензин со подвозје,моновазен со елек. старт, 17HP/8,2kW, HERON

-10% Генератор на бензин со подвозје,моновазен со елек. старт, 17HP/8,2kW, HERON
Бренд: HERON
Код: 8896145
EAN: 8595126989886
Достапност: На залиха
99.990 ден. 89.991 ден.
Количина: Додади во кошничка
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: број на фази 1f, максимална моќност 8,2kW, работна моќност 7,5kW,
максимална потрошувачка од приклучок 230V ,<3,5 kW (16A) / <7,5 kW (32A), напон / фреквенција 230V / 50Hz,
фактор на моќност 1,волумен на цилиндар 460 см, максимална моќност на моторот 12,6kW (17HP) / 4000мин-1
начин на стартување рачен, електричен, потрошувачката мин. 0,5l / kWh,волумен на резервоарот 28л,
тип на генератор синхронизиран. Номинална струја на наизменична струја 32,6А / 230V. Номинална струја на 
еднонасочна струја 8.3A / 12V, додатоци: кабел + стеги на 12V приклучок, клуч за свеќица,
димензии (сите) 60х71х61см, димензии со шасија. (сите) 69х86х62см, тежина со електричен старт 97 кг.

Гранација на производот: 2 год.

Loading...
Loading...
Loading...