Генератор на бензин со подвозје, трофазен со елек. старт,17HP/8,2kW/10,25kVA (400V), 6,5kW (230V), HERON

-10% Генератор на бензин со подвозје, трофазен со елек. старт,17HP/8,2kW/10,25kVA (400V), 6,5kW (230V), HERON
Бренд: HERON
Код: 8896147
EAN: 8595126989893
Достапност: На залиха
119.000 ден. 107.100 ден.
Количина: Додади во кошничка
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: број на фази 3f, максимална моќност 8,2kW / 10,25kVA (400V) / 6,5kW (230V),
работна моќност 7,5kW / 9,37kVA (400V) / 6,0kW (230V), максимална потрошувачка од приклучок 230V <3.5kW (16A) / <6.0kW (32A)
напон / фреквенција 230V / 50Hz, фактор на моќност 0,8 / 1, волумен на цилиндар 460 см,  максимална моќност на моторот 12,6kW (17HP) / 4000мин-1,
стартување на генераторот рачен, електричен. Потрошувачката мин. 0,5l / kWh, волумен на резервоарот 28л, тип на генератор синхронизиран,
Номинална струја на наизменична струја  23,5A / 400V, 26,08A / 230V, Номинална струја на еднонасочна струја 8.3A / 12V, додатоци кабел + стеги на 12V приклучок, 
клуч од свеќица, димензии (сите) 60х71х61см, димензии со шасија. (сите) 69х86х62см, тежина со електричен старт 102 кг.

Гаранција на производот: 2 год.

Loading...
Loading...
Loading...