ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТОРСКИ ГЕНЕРАТОР, 7HP/3.7KW, HERON

-10% ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТОРСКИ ГЕНЕРАТОР, 7HP/3.7KW, HERON
Бренд: HERON
Код: 8896230
EAN: 8595126989909
Достапност: На залиха
49.990 ден. 44.991 ден.
Количина: Додади во кошничка

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ

број на фази 1f, максимална моќност 3,7kW, работна моќност 3,5kW, максимална потрошувачка од приклучок 230V <3,5kW
напон / фреквенција 230V / 50Hz, фактор на моќност 1, волимен на цилиндар 208ccm, максимална моќност на моторот
5,2kW (7HP) / 4000мин-1, потрошувачката 0,5l / kWh, волумен на резервоарот 7,5л, тип на генератор мултипол, контролиран инвертер
Номинална струја на наизменична струја 15. 2A / 230V, Номинална струја на еднонасочна струја 8.3A / 12V, Измерена акустична моќност (растојание 7м) 96dB, додатоци кабел + стеги на 12V приклучок, клуч од свеќа, димензии (сите) 45х38х48см, маса 26,8 кг

КАРАКТЕРИСТИКИ

Електраната е дизајнирана за употреба во градежни работи и монтажни работи, како и резервен извор на електрична енергија за мобилни сервисни центри и рекреативни цели. Сепак, совршениот квалитет на напон, обезбеден со системот за измазнување на кривата на инверторот, исто така, овозможува нивна употреба за снабдување со чувствителна електроника, како што е компјутерска технологија или медицинска опрема. Контролната табла е опремена со два приклучока 16А со 230V, кои ви овозможуваат да поврзете заеднички апарати со вкупна моќност до 3,7 kW. Опремен е и со приклучок 12V / 8.3A со еднонасочна струја, а додатоците вклучуваат и кабли за полнење, благодарение на што електричната батерија од 12V може да се полни од електраната. Стандардна контролна табла со регулирање на AVR и моќност од околу 3kW тежи околу 45kg. Благодарение на употребата на новата технологија на инвертер, успеавме да ја намалиме тежината за 42% на само 26 кг, истовремено намалувајќи го волуменот на контролната табла за 34% и дополнително ги зголемивме перформансите. И со оваа минијатуризација, цената на kW моќност остана буквално иста како и кај постарата технологија AVR.

 

 

Loading...
Loading...
Loading...