Бензиски генератор со подвозје, 3,5kW, HERON

Нема Залиха Бензиски генератор со подвозје, 3,5kW, HERON
Бренд: HERON
Код: 8896141
EAN: 8595126992961
Достапност: Нема Залиха
53.990 ден.
Количина: Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ
број на фази1f, максимална моќност 3,5 kW, оперативни перформанси 3,0 kW, напон / фреквенција 230 V / 50 Hz, фактор на моќност 1,
волумен на цилиндарот 224 см, максимална моќност на моторот 5,5 kW (7,4 КС) / 4000 мин-1, стартување рачен и електричен
потрошувачката мин. 0,5l / kWh, волумен на резервоарот 18л,тип на генератор синхрони, AC номинална струја 13A / 230V
DC номинална струја 8,3A / 12V, измерена акустична моќност (растојание 7m) 93 dB (A), димензии (сите) 50х59х48см,
димензии со подвозје (сите) 57х76х49см, тежина со електричен старт 55,7 кг
Loading...
Loading...
Loading...