Прилагодлива столарска стега,за цевка со надворешен навој DN 20 - 3/4" - 26,9 mm

Прилагодлива столарска стега,за цевка со надворешен навој DN 20 - 3/4" - 26,9 mm
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8815403
EAN: 8595126992152
Достапност: На залиха
949 ден.
Количина: Додади во кошничка
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ
должината на стегата може да се прилагоди со користење на која било должина од 3/4" цевка (препорачана дебелина на ѕидот на цевката мин. 2,4 mm);
надворешен навој (DN 20) мора да се исече на едниот крај на цевката и овој дел да се фиксира во фиксираниот крај на стегата, 
додека другиот дел стегата е лизгачки/прилагодлив и неговата положба на цевката може да се смени со помош на пружинска брава.
Предноста на стегата е можноста за поставување на потребната работна должина, а исто така и можноста за нејзино користење во парови, 
или дури и во повеќе парчиња (испораката содржи само 1 парче).
Loading...
Loading...
Loading...