Алуминиумска водилка/стега, опсег 0-900мм

Нема Залиха Алуминиумска водилка/стега, опсег 0-900мм
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8815502
EAN: 8595126993753
Достапност: Нема Залиха
2.699 ден.
Количина: Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ
шипката може да се користи како посебна клешта со опсег на стегање до 900 mm и сила на стегање од максимум 130 kg,
или како водилка за директно сечење со диск, праволиниски или од други пили кои имаат своја основа
Loading...
Loading...
Loading...