Шпакла од нерѓосувачки челик, ширина 25 mm, флексибилна

Нема Залиха Шпакла од нерѓосувачки челик, ширина 25 mm, флексибилна
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8843062
EAN: 8595703600425
Достапност: Нема Залиха
149 ден.
Количина: Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ
лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај; рачката комбинира пластика со мека гума со метален крај

 

ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај; рачката комбинира пластика со мека гума со метален крај
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ
лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај; рачката комбинира пластика со мека гума со метален крај
Loading...
Loading...
Loading...