Компресор без масло, 1100W, EXTOL CRAFT

Компресор без масло, 1100W, EXTOL CRAFT
Бренд: EXTOL CRAFT
Код: 418102
EAN: 8595703601590
Достапност: На залиха
7.990 ден.
Количина: Додади во кошничка

КАРАКТЕРИСТИКИ
Клипниот компресор без масло е дизајниран за мали работи во домот и домашната средина за време на активности,

особено за полнење гуми за автомобили, мотоцикли и велосипеди. Благодарение на многуте различни испорачани краеви

дизајнирани да се поврзат со цревото за надувување, можно е брзо и без напор да се надувуваат гломазни лежалки на надувување,

кревети, чамци итн., спортски топки, балони за вежбање итн. со вклучената игла. Гумата надувачот е опремен со интегриран манометар

и вентил за одвод. На него може да се навртува и додаток за дување.

Може да се користи и за мали работи со алати за прскање, чистење, занитување, заковање и спојување.

Цревото е обложено со ткаенина, што ја намалува можноста за размачкување и е пријатно за работа.

За долг дострел, компресорот е опремен со кабел за напојување од 5 метри и црево под притисок од 3 метри.

Кабелот, цревото и сите додатоци може удобно да се складираат во телото на компресорот.

На долната страна на компресорот се наоѓаат гумени вшмукувачки чаши кои ги пригушуваат вибрациите што се пренесуваат на подот и го стабилизираат компресорот на едно место.

Loading...
Loading...
Loading...