Потопна пумпа за загадена вода, 750W, 13000l/h, EXTOL CRAFT

Потопна пумпа за загадена вода, 750W, 13000l/h, EXTOL CRAFT
Бренд: EXTOL CRAFT
Код: 414142
EAN: 8595703600494
Достапност: На залиха
4.900 ден.
Количина: Додади во кошничка
КАРАКТЕРИСТИКИ
Мала потопна пумпа, погодна за пумпање вода од базени, од бунари во буриња, во градини и викендички 
и секаде каде што има потреба од испумпување на загадена вода. Благодарение на моторот од 750 W, 
максималниот проток на пумпата е 13.000 l/h, а максималната зафатнина е 8 m. Низ пумпата ќе помине мека 
нечистотија со максимална големина од 35 mm. Можете да го користите пливачкиот прекинувач за грубо прилагодување 
на височините на нивото на водата и кога ќе се достигне таа висина, прекинувачот автоматски ќе ја исклучи пумпата 
и ќе ја заштити од оштетување на сувото трчање. Пумпата може да се ракува и целосно рачно под директен надзор 
со заклучување на пливачката во рачен режим. Цревата со дијаметар од 1" и 1 1/4" може директно да се прикачат 
на приклучокот на цревото. Пумпата има доводен кабел од 10m.
Loading...
Loading...
Loading...