Столна светилка со лупа, USB напојување, 2400lm, 3 вида на осветлување: ладно бело (7500K) – бел ден на светлина (4500K) – топло бело (2900K), 5x зголемување

Столна светилка со лупа, USB напојување, 2400lm, 3 вида на осветлување: ладно бело (7500K) – бел ден на светлина (4500K) – топло бело (2900K), 5x зголемување
Бренд: EXTOL LIGHT
Код: 43160
EAN: 8595126991865
Достапност: На залиха
2.890 ден.
Количина: Додади во кошничка
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ
Три вида на осветлување: ладно бело (7500K) – бел ден на светлина (4500K) – топло бело (2900K)
контрола на интензитетот на светлината – 10 нивоа на интензитет
Дополнителни карактеристики:
напојување 5V DC (USB), прозрачен флукс - 15cm под светло: 9000lm, 50cm под светло: 1300lm, кабел 150cm, 
должина на раката 70,5cm, дијаметар на лупа (стакло) 10,5cm, дијаметар на основата 19cm, тежина со држач 2кг
Loading...
Loading...
Loading...