Акумулаторски ударен клуч 1/4", батерија SHARE20V, 20V Li-ion, 2000mAh, EXTOL PREMIUM

Нема Залиха Акумулаторски ударен клуч 1/4", батерија SHARE20V, 20V Li-ion, 2000mAh, EXTOL PREMIUM
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8891812
EAN: 8595126986632
Достапност: Нема Залиха
6.890 ден.
Количина: Нема Залиха

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ
батерија 20V Li-ion, капацитет на батеријата 2000 mAh, вртежи 0-2800/мин, број на удари 0-3600/мин
максимален вртежен момент 180 Nm, полнење на батеријата прибл. 55 мин, тежина со батерија 1,6 кг

Loading...
Loading...
Loading...